Intel NUC

Her på siden vil du indenfor kort tid kunne læse en hel masse forskellige ting omkring den fantastiske lille mini computer fra Intel, Intel NUC. Intel NUC er på trods af den meget lille størrelse, en utrolig kraftig maskine som kan bruges til mange forskellige formål, eksempelvis som desktop computer, lille server og faktisk også gaming computer – dog uden at den er kraftig nok til at kunne køre spillene i højeste kvalitet.

Udover at vi vil skrive om de forskellige Intel NUC modeller, så vil her også være guides til hvad du skal købe, hvor du kan købe Intel NUC billigst og ikke mindst hvad du bør købe med af ekstra udstyr så du får det maksimale ud af din lille nye computer.

Intel NUC fås i mange forskellige størrelser og fås blandt andet med de nye CPU’ere fra Intels i3 og i5 serier. De forskellige modeller har fordele og ulemper, begge dele vil vi komme ind på, så du er bedre rustet til at købe lige præcis den Intel NUC som passer til det du skal bruge den til.

Sidst men absolut ikke mindst, så vil du kunne finde guides til at installere det mest populære software på din NUC, herunder forskellige Linux distributioner, Windows, XBMC og meget andet.

Vi leder i øjeblikket efter samarbejdspartnere, som sælger Intel Nuc. Kontakt os hvis det har interesse.

Skriv et svar